Skip to content

Lluïsos de Gràcia, seu del Dejuni Col·lectiu de l’ANC

15-03-2018 / Lluïsos de Gràcia

Divendres 16 de març Lluïsos de Gràcia es convertirà, durant una setmana, en seu del dejuni col·lectiu per la llibertat dels presos polítics i els exiliats impulsat per l’Assemblea Nacional Catalana.


Des de l’entitat cultural i esportiva, ubicada a la Vila de Gràcia i amb més de 3.000 persones que diàriament s’hi acosten per fer activitat, s’ha habilitat diferents espais i sales per tal d’acollir les persones que duran a terme el dejuni. Entre les activitats que es durant a terme aquesta setmana n’hi ha de pensades per als dejunadors, d’altres per donar visibilitat a l’acció i altres de denuncia.


La majoria de corals i seccions de Lluïsos de Gràcia contribuiran de forma voluntària a les activitats. Destaquem l’actuació de la Lloll Bertran i el Celdoni Fonoll que interpretaran “Versos i cançons enllaçats en groc” dilluns 19 a les 19h. El Col·loqui sobre “Ahir i avui de la Crida” que tindrà lloc a Lluïsos Teatre dimarts 20 de març a les 19h, aplegarà a personatges reconeguts de l’esfera pública i política com són Àngel Colom, Núria Camps o Llorenç Olivé. Moderarà l’acte el periodista Albert Balanzà. El dijous 22 a les 20:30 hi haurà un Debat / Col·loqui amb els Dejunadors. Podeu consultar totes les activitats al web de Lluïsos.


Aquesta iniciativa que va que va començar als Caputxins de Sarrià amb el títol de Prou d’ostatges, s’inspira en les accions de lluita des de la no-violència impulsades per Mahatma Gandhi i Lluís Maria Xirinacs i involucra entitats i d'institucions diverses d’arreu de Catalunya. Podeu consultar tota la informació al web www.prouostatges.cat.