Skip to content

Jubilats per Mallorca organitza un dejuni el 19 de desembre en solidaritat amb la vaga de fam

12-12-2018 / Palma

 

 
L’associació Jubilats per Mallorca ha decidit suspendre el seu tradicional sopar de Nadal i, en comptes d’això, organitza per al dia que el tenia previst, el proper 19 de desembre, un Dejuni col·lectiu en solidaritat amb els presos polítics que fan vaga de fam. L’acte tindrà lloc a Can Alcover de Palma, amb un seguit d’actes reivindicatius en suport dels vaguistes.
La Junta directiva de Jubilats per Mallorca ha fet arribar aquest comunicat a la plataforma Prou d’ostatges, en forma d’adhesió.
 
"En defensa de la democràcia”
 
Jubilats per Mallorca expressa el seu suport a la denúncia que fan els presos polítics catalans amb la seua vaga de fam: bloquejar recursos per impedir l'actuació dels tribunals europeus és un abús inadmissible, i que això ho faça tot un Tribunal Constitucional implica posar en perill els drets de tota la gent. Per expressar aquest suport enguany suprimim el sopar i festa de Nadal tradicionals i els substituïm per un dejuni de solidaritat en defensa de la democràcia.
L’acció de suport s’organitzarà a Can Alcover, a Palma, el dia 19 a les 19,30.  No romandrem inactius, ans al contrari, organitzarem accions com ara xerrades, tallers, llibre de signatures i altres activitats.
 
Jubilats per Mallorca considera que la presa de consciència davant tota casta d’injustícies no ha de tenir límits. És per això que vos convidam a prendre part en la nostra acció i/o a organitzar accions semblants pel vostre compte.