Skip to content

A Tarragona s'impulsa un dejuni col·lectiu el cap de setmana, que podrà ser d'un o dos dies

19-12-2018 / Tarragona

Inspirats en accions de lluita des de la no-violència com les impulsades per Mahatma Gandhi i Lluís Maria Xirinacs, impulsem un dejuni col·lectiu obert a tothom, al local de la Fundació Alverna, Plaça St. Fructuós núm. 1 de Tarragona, els dies 21, 22 i 23 de desembre.
Les persones que vulguin fer el dejuni podran escollir entre fer-lo durant 24h (de divendres a dissabte o de dissabte a diumenge) o de 48h (de divendres a diumenge), segons les seves possibilitats i lliure compromís. Les entrades seran el divendres i el dissabte a les 19h.
Les persones dejunadores cal que portin molta aigua, un got, sac de dormir, utensilis d´higiene personal i ganes de compartir. El local restarà obert, durant el dia, a tota la gent que no sigui dejunant però vulgui participar en les activitats que es realitzaran.
Amb el dejuni ens solidaritzem amb els ostatges, mantenim la dignitat i denunciem la repressió política de l’Estat espanyol contra el nostre poble i els nostres representants legítims. Ens hi juguem la democràcia: no volem ni podem acceptar que per defensar el dret a l’autodeterminació hi hagi persones empresonades i exiliades, o d’altres que estiguin investigades, inhabilitades, condemnades, difamades...
Aquesta protesta i acció de consciència es fa en suport i solidaritat amb Jordi Sànchez, Jordi Turull, Joaquim Forn, Josep Rull i Josep Andreu per la vaga de fam indefinida, per fer visible el patiment dels nostres representants en vaga de fam entre la societat tarragonina i per denunciar el bloqueig que el Tribunal Constitucional fa dels seus recursos d’empara per poder accedir a la justícia internacional.
El dejuni ens fa més conscients com a persones i ens enforteix com a poble, i ens vincula com a membres d’una xarxa silenciosa que teixeix lligams solidaris en cada població i que propicia el debat per a la construcció de la República.